Author Topic: number of post  (Read 339 times)

Offline azsxsaz13

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
number of post
« on: April 25, 2014, 02:42:55 AM »
Hi, Alexa
forgive me that bother you again

Please look at this problem. I can not fix it
category "Celebrities" indicates that there are three posts, but open there is only one :)
the same happens with the other categories of the demo and my script.
category " Music" indicates that there are one posts, but open no publication.
The same happens in category " Comics and Animation" in demo.
discrepancies of the readings and actual publication

Alexa may I ask you to think about this in the next version.
example:
If I open a subcategory Celebrities, path at the moment:
Home Latest Articles Celebrities
I think we should be:
Home Arts and Entertainment Celebrities
with an option to return to a higher category

I would be happy to hear what you think

Kind Regards

Offline alexa

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 491
  • Karma: +7/-1
Re: number of post
« Reply #1 on: April 26, 2014, 02:08:04 AM »
If I open a subcategory Celebrities, path at the moment:
Home Latest Articles Celebrities
I think we should be:
Home Arts and Entertainment Celebrities


Hello,

Please try with this code:

Code: [Select]
&#187;&nbsp;<a href="{$sitepath}" title="{$sitetitle}">{#home#}</a>&nbsp;&#187;
{foreach from=$subs item=menu}
{if $menu.catid == $cname}
{foreach from=$categori item=mainc}
{if $menu.parent eq $mainc.catid}
{if $rewritemod == 2}
<a href="categories.php?id={$mainc.catid|stripslashes}" title="{$mainc.name|stripslashes}">{$mainc.name|stripslashes} [{$mainc.ccount}]</a>
{/if}
{if $rewritemod == 1}
<a href="{$mainc.catid}.htm" title="{$mainc.name|stripslashes}">{$mainc.name|stripslashes} [{$mainc.ccount}]</a>
{/if}
{/if}
{/foreach}
{/if}
{if $menu.catid == $cname}
{if $rewritemod == 2}
&#187;&nbsp;<a href="categories.php?id={$menu.catid|stripslashes}" title="{$menu.name|stripslashes}">{$menu.name|stripslashes} [{$menu.ccount}]</a>
{/if}
{if $rewritemod == 1}
&#187;&nbsp;<a href="{$menu.catid}.htm" title="{$menu.name|stripslashes}">{$menu.name|stripslashes} [{$menu.ccount}]</a>
{/if}
{/if}
{/foreach}
{assign var="cname" value=$cname}
{if isset($categori)}
{foreach from=$categori item=inclink}
{if $inclink.catid eq $cname}
{if $rewritemod == 2}
<a href="categories.php?id={$inclink.catid|stripslashes}" title="{$inclink.name|stripslashes}">{$inclink.name|stripslashes} [{$inclink.ccount}]</a>
{/if}
{if $rewritemod == 1}
<a href="{$inclink.catid}.htm" title="{$inclink.name|stripslashes}">{$inclink.name|stripslashes} [{$inclink.ccount}]</a>
{/if}
{/if}
{/foreach}
{/if}


Offline azsxsaz13

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
Re: number of post
« Reply #2 on: April 26, 2014, 03:25:12 AM »
Perfect work, thank you :)

Alexa, I found another small Bug
If you're looking with search form and the results of two pages, any more
Pressing the button "next" displays this:
Code: [Select]
Field must be at least 4 characters long Go Back
I will be glad if you could also look at this

Offline alexa

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 491
  • Karma: +7/-1
Re: number of post
« Reply #3 on: April 26, 2014, 07:57:08 AM »
The issue will be solved in a day or two.

Offline alexa

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 491
  • Karma: +7/-1
Re: number of post
« Reply #4 on: April 28, 2014, 10:00:20 AM »
Done.

Offline azsxsaz13

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
Re: number of post
« Reply #5 on: April 29, 2014, 01:06:27 AM »
now became very pretty, although I'm still with the old version 1.1
thanks again, Alexa